Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Порошенко привітав з обранням нового Президента Світового Конгресу Українців

Президент Петро Порошенко привітав Павла Ґрода з обранням Президентом Світового Конгресу Українців. «Ваша перемога є свідченням довіри усієї української громади за кордоном, підтриманням Вашої активної громадянської позиції та визнанням успішної діяльності як Президента Конгресу Українців Канади», - зазначив Глава держави у привітанні.

Про це йдеться у повідомленні на сайті глави держави.

Петро Порошенко наголосив: «Світовий Конгрес Українців був і залишається відданим справі підтримки України, потужним захисником національних інтересів і прагнень, дбайливим оберегом української ідентичності та самобутності».

«У цей складний для нас час розраховуємо на згуртованість та використання українською діаспорою всіх можливих засобів та важелів задля забезпечення залучення всебічної міжнародної підтримки нашої держави з метою надання гідної відсічі агресору та окупанту», - зазначив Президент.

Петро Порошенко висловив переконання, що під керівництвом Павла Ґрода Світовий Конгрес Українців й надалі продовжить ефективно та цілеспрямовано працювати в інтересах відновлення суверенітету та територіальної цілісності України.

Глава держави побажав новому очільнику СКУ міцного здоров’я, успіхів та значних досягнень в ім’я України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ