Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко призначив нового посла України у Нідерландах

Президент Петро Порошенко призначив Всеволода Ченцова послом України у Королівстві Нідерланди. Як повідомляється на сайті глави держави, відповідний указ №72 президент підписав 17 березня.

"Призначити Ченцова Всеволода Валерійовича надзвичайним і повноважним послом України в Королівстві Нідерланди", - йдеться в указі президента.

Іншим указом №71 Порошенко звільнив з посади посла у Нідерландах та з посади постійного представника України при Організації по забороні хімічної зброї (за сумісництвом) Олександра Горіна.

Як повідомлялося, Ченцов до сьогоднішнього призначення обіймав посаду директора Департаменту Європейського Союзу Міністерства закордонних справ України.

Згідно з інфомацією на сайті МЗС, народився Ченцов у 1974 році в Дрогобичі Львівської області. Закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка (правознавство). Є кар’єрним дипломатом, в МЗС України з 1996 року. За кордоном працював у посольствах України в Турецькій Республіці та Республіці Польща, а також у Представництві України при Європейському Союзі. Вільно володіє англійською мовою.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ