Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко: Савченко можуть повернути впродовж кількох тижнів

Президент Петро Порошенко заявив, що Надія Савченко може повернутися в Україну впродовж кількох тижнів. Про це він сказав в інтерв'ю українським телеканалам.

"Я маю тверду надію, що президентський літак протягом декількох тижнів поверне Надію в Україну", - сказав пан Порошенко.

За його словами, про це вдалося домовитися під час останньоїтелефонної розмови із президентом Росії Володимиром Путіним.

"Вперше під час цієї розмови ми отримали світло в кінці тунелю. Ми обговорили алгоритм і конкретні терміни", - заявив президент Порошенко.

Також після цієї розмови українському консулу дозволили відвідати Надію у в'язниці, а також було вперше надано можливість поговорити з нею по телефону.

Пан Порошенко нагадав, що після його розмови Надія Савченко погодилася припинити сухе голодування, яке тривало із 6 квітня.

Петро Порошенко також закликав політиків не втручатися у цей процес і не коментувати, бо, як він сказав, "декілька разів до цього були, саме необережні коментарі політиків шкодили справі і пересували вирішення цієї позиції".

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ