Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко сьогодні поїде до Литви

Президент України Петро Порошенко відвідає з робочим візитом Литовську Республіку 16 лютого. Про це УНН повідомили у прес-службі Глави держави.

"16 лютого 2018 року Президент України Петро Порошенко відвідає з робочим візитом Литовську Республіку з метою участі в урочистих заходах з нагоди відзначення 100-річчя відновлення Литовської Держави. Візит відбудеться на запрошення президента Литовської Республіки Далі Грібаускайте", - йдеться у повідомленні.

Очікується, що у цих заходах також візьмуть участь глави низки інших європейських держав, а також керівники інституцій ЄС.

Як повідомляв УНН, Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг повідомив, що цього тижня зустрічатиметься з Президентом України Петром Порошенком на полях Мюнхенської конференції з безпеки.

Раніше заступник голови АП Костянтин Єлісєєв в ефірі одного з телеканалів також анонсував зустрічі Глави держави з іншими світовими лідерами на полях Мюнхенської конференції, в тому числі не виключив зустріч Президента Петра Порошенка з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Додамо, Мюнхенська конференція з безпеки цього року відбудеться 16-18 лютого.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ