Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Пору» фінансують бізнесмени з НСНУ

Передвиборну кампанію «Пори» фінансують бізнесмени з НСНУ — про це сьогодні, 19 січня, під час засідання Львівського прес-клубу повідомив голова міського осередку Громадянської партії «Пора» Маркіян Іващишин.
За його словами, кошти на передвиборну кампанію, «Пора-ПРП» збирає через членські внески членів блоку, а також звертається до підприємців Львова та області.
«Ми запровадили спеціальний статус «друг «Пори», який присвоюємо людям, що жертвують гроші на розвиток партії. Більше ніж 5 тис. грн від однієї особи ми не беремо, щоб в разі виникнення якихось протиріч без проблем можна було віддати ці гроші», — зазначив Маркіян Іващишин. За його словами, зі своїми «друзями» пористи не йдуть на якісь конкретні умови і нічого їм не обіцяють, окрім того, що, коли потраплять до якоїсь з рад, займатимуться питаннями розвитку підприємництва. На сьогодні, як повідомив Ярослав Іващишин, статус «друг «Пори» отримало близько 15 осіб. В основному, це члени Комітету підприємців Львівщини та члени Народного Союзу „Наша Україна”. Зокрема, серед симпатиків і «меценатів» ГП «Пора» є голова КПЛ, четвертий номер у списку НСНУ до міської ради Тарас Сосновський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ