Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Пожежа вантажівки на Львівщині: Держекоінспекція перевіряє на забруднення ґрунт

Інспекція досліджує проби ґрунту на предмет забруднення внаслідок загоряння вантажу. Про це повідомили 13 серпня Гал-інфо у пресслужбі Держекоінспекції у Львівській області.
Фото ДСНС

Державною екологічною інспекцією у Львівській області 12.08.2021 в присутності підрозділів ДСНСУ на  відрізку траси Львів - Тернопіль  біля с. Таврасівка на території Підберізцівської ОТГ обстежено територію аварійної ситуації  внаслідок загоряння вантажу (антикоризійної фарби, електроди), який перевозився  автотранспортним засобом.

На Львівщині згоріла вантажівка і напівпричіп "МАЗ"

Внаслідок гасіння пожежі, частина вантажу та продуктів горіння потрапила на земельну ділянку. З метою встановлення факту забруднення земель, спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю на земельній ділянці площею 140 м кв. відібрано проби ґрунту. Після встановлення відповідальних осіб та причин загоряння  у випадку встановлення забруднення земель, Інспекцією буде вжито заходи впливу відповідно до вимог чинного законодавства.

Пожежно-рятувальним відділенням управління ДСНС у Львівській області пожежу ліквідовано. Проводиться ліквідація можливого місця забруднення земельної ділянки.

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ