Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Облрада просить звільнити начальника Держекоінспекції Львівщини

Львівська облрада просить уряд та Державну екологічну інспекцію скасувати призначення на посаду начальника Держекоінспекції Львівщини колишнього працівника ДАІ, уродженця Росії Олександра Штепи. Відповідне звернення ухвалили сьогодні, 25 липня, під час сесійного засідання.

Олександр Штепа

Про це інформує LMN.

«Ми, депутати Львівської обласної ради, глибоко стурбовані та засуджуємо призначення на керівні посади посадових осіб з сумнівною репутацію та без проведення публічного конкурсу. Мовиться про призначення на посаду начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області, уродженця російської Федерації, людини, яка працювала в органах ДАІ, Штепи Олександра Івановича», – йдеться у зверненні.

Олександр Штепа народився у місті Воркута російської федерації. Полковник міліції з двома вищими освітами: військовою та юридичною.

Промовисто про погляди Штепи говорять його дописи у соціальних мережах — тут нескладно знайти репости дописів антиукраїнського блогера Шарія, радянські зірочки, а ще — сум за реформуванням міліції та розпадом радянського союзу.

Також після призначення громадський активіст Василь Курій у блозі звернув увагу на відсутність реакції на це призначення з боку обласної ради, яка саме після наказу збиралась на сесійне засідання.

Детально про призначення Олександра Штепи головна редакторка LMN Юлія Аронова також розповідала у прямому ефірі Ukrainian Media Network з Романом Скрипіним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ