Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представників молодіжних центрів запрошують взяти участь в конкурсі «Молодіжний лідер Львівщини»

Львівський обласний молодіжний центр нагадує, що закінчується реєстрація на участь в обласному конкурсі “Молодіжний конкурс Львівщини”.
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Конкурс має на меті визначити та нагородити видатних представників у сфері роботи з молоддю.

Учасниками можуть стати представники трьох типів організацій:

— молодіжні центри: особи, які очолюють або працюють у молодіжних центрах;

— молодіжні ради: особи, які очолюють або активно діють у молодіжних радах;

— громадські організації: представники ГО, які співпрацюють з молоддю.

Для участі потрібно заповнити гугл форму та прикріпити офіційний лист довільної форми за підписом керівника організації або за офіційним листом начальника галузевого управління, якому підзвітний центр. Організація може делегувати тільки одного учасника, який братиме участь у всіх етапах конкурсу:

1. Загальне тестування: учасники відповідатимуть на питання з сфери молодіжної роботи, чинного законодавства та програм різних рівнів.

2. Оцінка діяльності: комісія оцінить роботу конкурсантів на основі їхньої діяльності, проектів та впливу на молодь.

3. Голосування: молодь обиратиме тих, хто найбільше вражає їх своєю діяльністю та внеском у розвиток громади у режимі онлайн.

Після завершення всіх етапів оголосять переможців, які отримають 20 000 грн на розвиток організацій.

“Як обласний молодіжний центр, стараємось підтримувати ті суб'єкти, які працюють з молоддю і створювати між ними позитивну конкуренцію. Ми дамо по одному представнику від молодіжних центрів, молодіжних рад та молодіжних організацій, які стануть переможцями конкурсу, 20 000 грн на їхній розвиток. Ці кошти можна буде витратити на закупівлю потрібного обладнання, на організацію суспільно-корисного заходу, на тім-білдинг членів організації. Все ж, часто ті команди, що працюють з молоддю, працюють на ентузіазмі, тому й хочемо їх підтримати. Додатково, проходження тестів на знання законодавства у сфері роботи з молоддю підвищить рівень надання послуг, які отримує молодь, а відкрите голосування молоді області, збільшить впізнаваність організацій та установ. Запрошуємо до участі!” — наголосив т. в. о. директора “Львівського обласного молодіжного центру” Іван Сапса.

Детальнішу інформацію можна дізнатися на сайті Львівського обласного молодіжного центру: https://www.youthcenter.lviv.ua/about/#contest

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ