Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представників тергромад на Волині безплатно вчитимуть «оцифровуватися»

Представники волинських територіальних громад мають змогу пройти безплатне навчання «Як громаді стати цифровою».

Про це під час відеоселектору розповіла заступниця голови ОДА Вікторія Левчук, - повідомили Гал-інфо в управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.

Зокрема, як відзначила Вікторія Левчук, Міністерство цифрової трансформації України розробило новий освітній курс «Як громаді стати цифровою». Безкоштовно пройти навчання можна на порталі Дія.Цифрова освіта.

Курс пропонує практичні рекомендації та інструменти цифровізації на рівні територіальної громади. Учасники навчання зможуть дізнатися, з чого розпочинається цифрова громада; як створити вебсайт; що таке брендинг; як контент впливає на цифровий імідж; як громаді налагодити зв'язок із цільовими аудиторіями через соцмережі; що таке цифрова партиципація; із чого розпочати стратегію цифровізації та зробити перші кроки у запровадженні кібербезпеки.

Загалом освітній курс – це 8 серій тривалістю 6-9 хвилин.

«Цей серіал – це покрокові рекомендації як побудувати присутність вашої громади у мережі та налагодити робочі процеси онлайн. Закликаю активно долучитися до проходження цього курсу. Він є дуже легким і допоможе вам розвивати ваші сторінки у соцмережах та налагодити успішну комунікацію із населенням», - наголосила заступниця голови ОДА.

За інформацією Вікторії Левчук, на сьогодні вже близько 30 тергромад на Волині визначили відповідального за цифрову трансформацію у громаді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ