Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Представники громадських організацій заслухали програмні документи політичних партій в частині охорони здоров’я для міста та області

Сьогодні, 9 березня, у Львівському прес-клубі реформ представники громадських організацій заслухали програмні документи політичних партій в частині охорони здоров’я для міста та області.
В обговоренні взяли участь представники чотирьох політичних партій (Консервативної партії України, Блоку Олійника і Сироти, Блоку Євгена Марчука „Єдність”, Партії Регіонів) та кандидат на посаду міського голови Львова Світлана Куспись. За словами автора проекту громадського обговорення, голови громадського об’єднання лікарів, президента фонду „Серця  українського дому” Наталії Готь, вибори-2006 проходять за пропорційною системою, тому необхідно спитати у політичних партій та кандидатів, що вони хочуть зробити для охорони здоров’я, міста та області, а потім по пунктах проконтролювати, чи виконуються ті чи інші обіцянки.
Відповідаючи на запитання „Гал-іnfо”, Наталія Готь зазначила, що змусити представників політичних партій виконувати задекларовані проекти можна через винесення на широкий загал. Наступне таке громадське обговорення відбудеться уже після виборів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ