Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники ОБСЄ відвідали Кінологічний навчальний центр на Львівщині

25 жовтня до Кінологічного навчального центру завітали представники відомств охорони і управління кордонами держав-членів ОБСЄ з Центральної та Східної Європи. Про це повідомили у прес-центрі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Візит відбувся в рамках конференції «Боротьба з транскордонним незаконним перевезенням зброї, боєприпасів та вибухових речовин», яка проходить у місті Львів за участі представників Держприкордонслужби та фахівців, які прибули із Німеччини, Литви, Польщі, Білорусі, Молдови.

В ході візиту іноземну делегацію ознайомили з діяльністю та інфраструктурою Кінологічного навчального центру. Було представлено зразки зброї та військової техніки, яку охоронці кордону використовують для захисту державних рубежів, в тому числі на Сході країни.

Інспектори-кінологи продемонстрували породи собак, які використовуються в охороні державного кордону, основні навички подолання смуги перешкод, затримання та конвоювання правопорушників, пошуку наркотичних і вибухових речовин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ