Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Преміум корми Хіллс для собак: тільки найкраще для вашого улюбленця

Понад 80 років бренд Hills випускає повнораціонний корм для собак.

Все почалося з того, що доктор Марк Морріс створив спеціальний здоровий корм для собаки-поводиря Бадді. Через 10 років у продажу було вже 4 різноманітних раціони, а зараз виробник пропонує понад 50 меню для домашніх улюбленців, майже в 90 країнах світу котики і песики із задоволенням ласують сухим і вологим кормом "Хіллс". У зоомагазинах і на сайті "Мастерзоо" ви знайдете найбільш популярні корми для собак "Хіллс", і зможете вибрати для улюбленця оптимальне меню.

Корми Хіллс для собак належать до класу суперпреміум, це означає, що близько 50% складу - це високоякісне м'ясо, риба, субпродукти. У розробці кожного корму беруть участь ветеринари, нутриціологи, дієтологи, тому поживні речовини ідеально збалансовані і в повній мірі задовольняють потреби вихованців. Виробник пропонує корм для собак хілс різного віку, порід, з різними уподобаннями та особливостями. Також є спеціальна лінійка лікувальних кормів, які слід давати тільки за призначенням лікаря.

Якщо ви хочете забезпечити підопічному правильне збалансоване харчування, вберегти від безлічі захворювань, підтримувати активність і гарне самопочуття впродовж усього життя, обирайте корм "Хіллс". Мільйони власників собак у всьому світі довіряють бренду, а ветеринари рекомендують меню Hills собакам різного віку.

Переваги кормів "Хіллс"

Корм для собак Хиллс - отзывы ветеринаров, обзор состава

Основними перевагами кормів "Хіллс" є широкий асортимент, що враховують вік, породу, стан здоров'я та індивідуальні потреби собаки. Виробник пропонує корм для:

  • мініатюрних, маленьких, середніх і великих порід;
  • цуценят, дорослих і літніх улюбленців;
  • вихованців з особливостями здоров'я: алергією на певні продукти, чутливим травленням, зі схильністю до набору ваги і деяких захворювань;
  • стерилізованим;
  • активним і службовим собакам.

Вагомий аргумент на користь корму "Хіллс" - різноманітність смаків. Адже одні собаки більше люблять яловичину, іншим подобається курка. Виробник врахував цю потребу хвостиків і створив корми на основі різних білкових компонентів. Купити корми "Хіллс" для собак можна зі смаком:

  • індички;
  • яловичини;
  • курки;
  • ягняти...

Також джерелом тваринних білків, жирів, хондроїтину, мінералів є риб'ячий жир, яйця, добірні субпродукти, свинячі хрящі. Вітамінною добавкою виступають обрані овочі, фрукти, трави: шпинат, томати, насіння льону, буряк, апельсини тощо.

Який купити корми Хіллс для собак: сухий чи вологий

Сухой или влажный корм для собак - Інформація від компаній Чернігова

Сухий і вологий повнораціонний корм "Хіллс" відрізняється збалансованим складом і приємним смаком. Вибирайте раціон, з огляду на потреби та вподобання собаки.

У категорію "сухі корми" входять раціони з різними смаками і складами, а також лікувальне меню. Розмір подушечок розроблений з урахуванням породи та віку улюбленця. Сухий корм зручно дозувати, він довго зберігається у відкритому пакуванні, є можливість купити фасовку побільше - для постійного годування, або поменше - на пробу, для поїздки на дачу або на пікнік. Пам'ятайте, що тваринам, які їдять сухі гранули, потрібно забезпечити багато чистої води для пиття.

Вологий корм має більш яскраві аромат, легше жуються, відрізняються багатою смаковою гамою. Вологі шматочки рекомендуються маленьким цуценятам, нещодавно відлученим від матері, собакам, старшим за 10 років, - їхній нюх слабкіший і сухий корм не викликає великого інтересу, тому тварини їдять без апетиту. Також соковиті скибочки необхідні для якнайшвидшого відновлення улюбленця після хвороби та під час лікування захворювань зубів і ясен.

Ветеринари рекомендують поєднувати сухий і мокрий корм для собак "Хіллс", використовуючи консерви, щоб урізноманітнити меню.

Де придбати "Хіллс" за вигідною ціною

У будь-який зручний час можна купити корми "Хіллс" для собак в "Мастерзоо". Замовлення приймаються 24/7, а з 9 до 19 можна отримати консультацію менеджера, поставити запитання, уточнити моменти з доставки та оплати. До речі, при оплаті покупки в "Мастерзоо" карткою, низка банків дозволяє отримати кешбек. Про те, які банки підтримують цю програму і як отримувати гроші за замовлення, дізнавайтеся на сайті магазину.

Крім корму "Хіллс" ви можете придбати в "Мастерзоо" все необхідне для чотириногого друга: ветеринарні та гігієнічні засоби, ласощі, амуніцію, іграшки, лежаки, одяг, вітаміни та багато іншого. Ми пропонуємо покупцям тільки якісну продукцію відомих українських і зарубіжних брендів. "Мастерзоо" піклується, щоб усі хвостики були здорові, щасливі та задоволені життям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ