Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент намагається наростити мускули і показати, що він сильний — Андрій Єрмолаєв

Президент України Віктор Ющенко своїм вчинком намагається наростити мускули і показати, що він має силу і владу — переконаний політолог Андрій Єрмолаєв. Про це він заявив у коментарі «Гал-info», пояснюючи крок Глави держави про внесення на розгляд ВРУ законопроекту про скасування депутатської недоторканності і прийняття його вже на цій сесії.
 «Поки що я не бачу у діях Президента нічого, окрім великого бажання показати, що він має владу», — зазначив Андрій Єрмолаєв. За його словами, дискусії довкола депутатської недоторканності тривають з моменту прийняття Конституції. Перед виборами ініціативу скасувати депутатську недоторканість та пільги активно підтримував БНУ-НС.
«Вимагати від Верховної Ради швидкого прийняття цього законопроекту не є практикою демократичних країн», — зазначив політолог, при цьому пояснюючи, що в українському парламенті немає стільки кримінальних політиків.
«У цій справі більше політики, ніж практичних цілей», — додав він.
Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко вніс на розгляд Верховної Ради законопроект про скасування депутатської недоторканності — повідомляє прес-служба Глави держави.
«З моєї ініціативи до парламенту вже внесено законопроект про скасування депутатської недоторканності. Наполягаю, щоб він був схвалений ще на цій сесії», – сказав Глава держави, виступаючи на урочистому зібранні з нагоди Дня Соборності України.
Президент підкреслив, що «наведення порядку у владі, облаштування справедливого ладу в країні і гарантування того, що закон – таки один для всіх», є, безумовно, однією з основ національної єдності нашої держави.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ