Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент попросив нас переступити через наші партійні амбіції для реалізації ідеї національної єдності – Анатолій Матвієнко

Сьогодні в Секретаріаті Президента відбулася зустріч Президента Ющенка з представниками фракції „Наша Україна”. Метою зустрічі було обговорення політичної ситуації в державі та поінформування Президента з позиціями депутатських груп фракції „Наша Україна” стосовно парламентської коаліції. Про це розповів кореспонденту „Гал-info” присутній на зустрічі з Президентом Ющенком лідер УРП „Собор” Анатолій Матвієнко.

Головною темою зустрічі Ющенка з представниками „Нашої України” стало обговорення законодавчих ініціатив, які би закріплювали положення Універсалу національної єдності та підтримували реалізацію цих пунктів.
„На зустрічі нами була обговорена проблематика подальших наших спільних кроків, оскільки ми зараз стоїмо на дорозі, яка була започаткована підписанням Універсалу національної єдності. Усім відомо, що в „Нашій Україні” є ряд протилежних думок стосовно створення широкої парламентської коаліції, але для того, щоби рухатися далі, ми вирішили відпрацювати спільний план дій”, – наголосив Анатолій Матвієнко.
Анатолій Матвієнко, розповідаючи про позицію Президента, зазначив, що Віктор Ющенко вкотре наголосив про пріоритетність насамперед національних та державних інтересів над корпоративними та партійними: „Президент попросив нас переступити через наші партійні амбіції для реалізації ідеї національної єдності. Ющенко наголосив, що він як Президент буде постійно вести діалог як з політичними силами, які представлятимуть парламентську коаліцію, так і з політичними силами, які знаходитимуться в опозиції”.
Результатом зустрічі Президента з представниками фракції „Наша Україна” стала домовленість про проведення аналогічної зустрічі, але з усіма депутатами фракції „Наша Україна”. 
У зустрічі з Президентом Ющенком брали участь лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний, народні депутати Юрій Єхануров, Анатолій Кінах, Анатолій Матвієнко та міністр закордонних справ Борис Тарасюк.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ