Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент відбув з робочим візитом до Брюсселя

Президент Петро Порошенко відбув з робочим візитом до Брюсселя. Про це сказано у повідомленні на сайті глави держави.

Перед відльотом Глава держав повідомив про мету свого візиту: «Відбуваю з робочим візитом до Брюсселя, де відбудуться надзвичайно важливі рішення для України. Буду боротися за те, щоб вони були наповнені реальним і конкретним змістом».

«Це і рішення, в якому дуже сумнівалися півроку тому, що вдасться продовжити санкції проти РФ. Зараз я вже твердо налаштований на те, що у нас є більш ніж переконливий аргумент для того, щоб санкції були продовжені. Ми маємо переконати, щоб був розглянутий і взятий до уваги і Азовський пакет», - сказав Президент. За його словами, має бути так само, як вчора в резолюції Конгресу США, відображено позицію щодо відповідальності РФ і визначення її дій як акту агресії проти України і як спроби окупації Азовського моря та Керченської протоки.

«Нам зараз треба робити максимум з того, що від нас залежить. З одного боку для того, щоб різко посилити спроможності Збройних Сил України. А з іншого боку – зміцнити міжнародну солідарність навколо України для того, щоб агресор чітко розумів, що чим більше буде агресивних дій, тим більша буде відповідальність і тим більше заплатить Російська Федерація як країна-агресор за абсолютно безвідповідальні агресивні дії по відношенню до нашої держави», - наголосив Глава держави. За його словами, саме це буде предметом переговорів у Брюсселі.

Глава держави також привітав Сухопутні війська Збройних Сил України з професійним святом, яке вони відзначають сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ