Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проблеми здійснення міжнародних перевезень пасажирів та вантажів обговорили сьогодні на нараді в ЛОДА

Сьогодні, 12 липня, відбулася нарада щодо посилення контрольних функцій за здійсненням міжнародних перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом в пунктах пропуску через державний кордон Західного регіону України.
У нараді взяли участь заступник голови ОДА Тарас Федак, керівництво служби Міжнародних автомобільних перевезень (ДП СМАП), зокрема перший заступник директора ДП СМАП Володимир Мельник, начальник відділу по забезпеченню роботи та оперативного контролю діяльності відділень ДП СМАП Микола Кресний, заступник начальника відділу транспортного контролю і внутрішньої безпеки К. Горбатенко, начальники територіальних відділень ДП СМАП, начальники Мостиської, Рава-Руської та Яворівської митниць, представник Львівської регіональної служби ветеринарного контролю та інші.
Володимир Мельник зазначив, що найбільше порушників транспортного законодавства України є серед громадян Молдови. К. Горбатенко, доповідаючи про статистику порушень при здійсненні вантажних та пасажирських перевезень, повідомив, що за 5 місяців 20006 року виявлено 1700 порушень чинного транспортного законодавства, зазначивши, що більше порушень є зі сторони іноземних перевізників. Для вантажників найчастішими порушеннями є відсутність дозвільних документів на міжнародні автомобільні перевезення, відсутність сертифікатів на транспортні засоби, відсутність ліцензії та ліцензійних карток на право надання послуг з міжнародних перевезень.
Присутні начальники митниць відзначили, що зроблено ряд необхідних заходів для спрощення проходження митного контролю туристичними автобусами, які здійснюють регулярні рейси в період літніх відпусток.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ