Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прогресивні соціалісти переконані, що львів’яни не сприймають вступ України в НАТО

Мешканці наметового містечка, яке було сформоване представниками Прогресивної соціалістичної партії у зв’язку з проходженням 18-22 вересня 2006 року українсько-словацьких військових навчань, продовжують вимагати припинення україно-НАТОвської співпраці і вважають, що навіть у Галичині ідея вступу України в НАТО є аж ніяк не популярною. Про це, відповідаючи на питання „Гал-іnfо”, розповів керівник наметового містечка полковник у відставці Геннадій Пташниченко.
„Народ на Львівщині до вступу в НАТО ставиться негативно, це лише вищі чини підтримують вступ України в НАТО через те, що їм обіцяють гроші за теплий прийом НАТО в Україні”, - сказав Геннадій Пташниченко.

Як повідомили мешканці наметового містечка, в обласній організації ПСПУ – близько 100 осіб, однак такою чисельністю прибути для участі в акції протесту вони не змогли через вік та важливі особисті справи. Як наголосив Геннадій Пташниченко, акція непокори організована виключно на громадських засадах, з обласної партійної організації виділено лише 1,5-2 тисячі гривень на харчування. Цікаво зазначити, що наметове містечко складається з двох великих наметів, восьми малих інформаційних палаток, 10 прапорів із символікою ПСПУ, виготовлених на основі недешевих 5-метрових вудилищ для профес риболовлі. Біля наметового містечка розміщені плакати і стенди з написами: „НАТО – ярмо для України”, „Вступайте до фронту національного порятунку!”, „Геть НАТО з України!”.
Нагадаємо, 19 вересня мешканці навколишніх сіл відібрали у активістів ПСПУ плакати „НАТО гірше ГЕСТАПО”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ