Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Садового кажуть, що спортивна арена на вул. Липова Алея, 5 – ініціатива БК «Політехніка-Галичина» та КПФ «Карпати»

Виділення земельної ділянки для будівництва спортивної арени на вул. Липова Алея, 5, запропоновано відповідно до листа від директора БК «Політехніка-Галичина» та генерального директора ТзОВ «КПФ «Карпати». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На ім’я міського голови Львова надійшов лист за підписами директора БК «Політехніка-Галичина» та генерального директора ТзОВ «КПФ «Карпати» з проханням укласти з ТзОВ «БК «Політехніка-Галичина» та ТзОВ «КПФ «Карпати» інвестиційну угоду під будівництво багатофункціональної спортивної арени, відповідно до вимог ФІБА, для проведення матчів Чемпіонату Європи з баскетболу серед чоловічих команд Євробаскет-2015 на земельній ділянці за адресою вул Липова Алея, 5.

Відтак, Львівською міською радою було підготовлено проект ухвали про виділення земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5 для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015» (площа ділянки – 2,7 га). Відповідний проект ухвали 7 лютого на сесії Львівської міської ради проголосовано.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з’явилась інформація, що ФК «Карпати» висловили зауваження до відповідної ухвали Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ