Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Процедуру голосування мало не заборонили знімати телекамерами

Після виступу представників ВО «Свобода», котрі вимагали, щоб у процедурі голосування була максимально дотримана таємність, і вимагали заборонити представникам телебачення і фотокореспондентам знімати процедуру голосування, мало не знайшла підтримку серед членів лічильної комісії.
Спочатку голова лічильної комісії Михайло Ваврин навіть погодився на прохання ВО «Свободи» і попросив телевізійників відвернути камери від урни для бюлетенів: «Представники телебачення, ви заважаєте голосуванню, знімайте, будь-ласка, депутатів у сесійній залі, а не процедуру голосування», — говорив Михайло Ваврин. Однак після виступу голови робочої групи по підготовці до першого сесійного засідання ЛОР Андрія Парубія, знімати процедуру голосування таки не заборонили. Саме голосування щодо обрання голови ЛОР наразі припинено і лічильна комісія має внести новий варіант проведення таємного голосування.
Нагадаємо, кандидатами на посаду голови ЛОР є Мирослав Сеник (блок «Наша Україна»), Михайло Сендак (БЮТ ) та Олег Тягнибок (ВО «Свобода»).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ