Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проти Лещенка можуть запустити інформаційні атаки, - Найєм

Депутат від БПП Мустафа Найєм побоюється, що проти його соратника Сергія Лещенка можуть використати методи, які застосовувала команда екс-президента Віктора Януковича.

"Якщо я правильно все розумію, на мого друга й колегу Сергій Лещенко готується серія інформаційних атак. Такі сигнали надходять від журналістів, друзів і навіть чиновників", - пише він у Facebook.

"Учора ввечері невідомий подзвонив із номера, який ідентифікувався, як номер самого Сергія, і повідомив, що всі дзвінки прослуховуються, за ним нібито встановлено стеження й слід готуватися до якихось проблем", - повідомив Найєм.

Він не побоюється можливих "викриттів", адже упевнений у чесності Лещенка.

"Останнім часом мій колега опублікував низку викривальних матеріалів, які створили великі проблеми генеральному прокурору й окремим депутатам. І мене більше турбує, як правоохоронні органі реагують на факти корупції у вищих ешелонах влади", - зазначив депутат.

"Найбільше турбує той факт, що з такою ж реакцією системи – прослушки, злами пошти, публікація особистих фото й відео – ми стикалися, ще будучи журналістами в часи президентства Віктора Януковича", - наголосив Найєм.

"Пройшла революція, режим Януковича зазнав краху, але методи, а головне – люди, які сповідують його цінності й способи розправи, усе ще при владі", - додав він.

Депутат від БПП Світлана Заліщук також підтвердила, що з телефонного номера Лещенка у п’ятницю дзвонили, але говорив не він.

"Чоловік сказав 3 речі: хочу вас попередити, проти вас готується "провокація", ваші телефони записують, він натякнув, хто за цим може стояти – фігуранти останніх розслідувань Сергія, і поклав слухавку", - написала вона у Facebook.

"Коли я перетелефонувала Сергію, його телефон був з ним, і він нічого не знав про дзвінок. Тобто номер хакнули. Спеціалісти кажуть, що це нескладно зробити. Пам'ятаю, що так робили під час Майдану", - зазначила Заліщук.

Також, за її словами, цього тижня "2 дружні депутати з прем'єрської фракції підійшли й передали схожі попередження".

"Не думаю, що готуються якась фізична розправа. Хоча ексцес виконавця в традиції української політики доводили до не однієї трагедії. Мабуть, варто чекати інформаційної кампанії", - зазначила Заліщук.

"Що б там не було - вважаю за важливе попередити колег, журналістів, суспільство. І головне – замовників та виконавців. Повернення до старих методів прокладає дорогу прямісінько до Ростова-на-Дону", - додала вона.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ