Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Протягом 10 днів прокуратура розглядатиме законність процедури голосування членів ЛО ТВК під час голосування за виключення із списку ПППУ Івана Ривака

Апеляційний суд Львівської області визнав рішення Галицького районного суду міста Львова про недотримання часових рамок подання позову на рішення ЛО ТВК таким,  що відповідає чинному законодавству. Тому Іван Ривак, котрого ЛО ТВК перед формуванням депутатського корпусу облради виключила із прохідного списку ПППУ, звернувся до прокуратури для аналізу діяльності членів ТВК.
„Протягом 10 днів працівники прокуратури аналізуватимуть законність голосування за виключення моєї кандидатури із прохідного списку до облради, — зазначив у коментарі „Гал-info” Іван Ривак, — нам відомо, що голоси окремих членів ТВК вписувалися у протокол рішення під пунктом „за”, той час коли насправді у засіданні вони участь не брали.”
Нагадаємо, що за тиждень до першого сесійного засідання ЛОР, кандидата у депутати облради від ПППУ, позапартійного Івана Ривака рішенням, спочатку обласної конференції ПППУ, а потім і ЛО ТВК було виключено із списку депутатів Львівської обласної ради. Замість Івана Ривака у сесійному залі наразі працює Михайло Гичка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ