Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Провокація у Львові: опоненти бояться допустити Добродомова до другого туру

«Чим ближче до виборів, тим запеклішою стає передвиборча боротьба. Наші опоненти бояться допустити кандидата від Громадського руху «Народний контроль» Дмитра Добродомова до другого туру, оскільки у нього є реальні шанси потрапити в другий тур», – таку думку висловив в коментарі «Гал-інфо» керівник обласного осередку «Громадського руху «Народний контроль» Валерій Веремчук.

Так він прокоментував той факт, що нині, 23 жовтня у Львові, виявили факти поширення подарункових сертифікатів нібито від імені партії «Народний контроль» та кандидата на посаду мера Львова Дмитра Добродомова. Ці сертифікати начебто дають змогу отримати 500 гривень.

Валерій Веремчук зазначив, що провокації щодо політичної сили «Народний контроль» вже вчинялись неодноразово. «Протягом цієї виборчої кампанії ми неодноразово були свідками всіляких провокацій. Це і силовий тиск на активістів, обшуки, і нищення наметів агітаторів. Але з таким ми зіштовхуємося вперше», - повідомив Валерій Веремчук.

Також він додав, що це смішно звинувачувати в корупції силу, яка основною своєю метою вбачає в провадженні антикорупційної програми. «Ми ніяким чином не пропонували і не будемо пропонувати матеріальні блага для здобуття голосів виборців», - додав він.

Дмитро Добродомов, лідер політичної сили «Народний контроль», також наголосив в коментарі «Гал-інфо», що такі дії є нічим іншим, «як провокацією та спробою задіяти політичну технологію «чорного піару». Я вдячний громадськості, яка повідомила нас про цей факт фальсифікації».

«На момент, коли всі члени «Народного контролю» разом зі мною декларують свої надходження відкритим чином, опоненти не знайшли нічого кращого, як вдатись до такого дешевого способу нашої дискредитації», - розповів Дмитро Добродомов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ