Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Призначення Тимошенко на посаду cекретаря РНБО є ніщо інше, як чутки, – Степан Курпіль

„Зараз владою ведуться пошуки знаходження противаги Віктору Януковичу, який намагається забрати конституційні повноваження у Президента. На фоні цих пошуків і з’являються чутки про якісь кадрові призначення. Посаду секретаря РНБО повинна очолювати сильна особа, а Юлія Тимошенко – вона харизматична особистість, тому про неї так багато говорять”, - сказав кореспонденту “Гал–info” народний депутат України, член фракції БЮТ Степан Курпіль.  

“Мені про можливе призначення Юлії Тимошенко секретарем РНБО нічого не відомо. Принаймні на фракційному засіданні БЮТ подібне призначення Юлії Володимирівни не обговорювалось, це є вигадки які не мають нічого спільного з дійсністю”, - сказав нардеп.     
Нагадаємо, що, як повідомив колишній соратник Тимошенко Олександр Волков, Президент Віктор Ющенко запропонував лідеру БЮТ Юлії Тимошенко посаду секретаря РНБО. "Ну, я знаю, що сьогодні є дві кандидатури на слуху. Одна – це Юлія Володимирівна Тимошенко, якій Президент запропонував очолити Раду. А друга кандидатура – це Юрій Єхануров", - зазначив він.
Обов'язки секретаря РНБО наразі виконує Володимир Горбулін.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ