Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Призначено першого заступника голови правління «Кредобанку»

З 23 січня 2017 року першим заступником голови правління ПАТ «Кредобанк» призначено Дам’яна Раґана. Призначення відбулося на підставі ухваленого 12 грудня рішення спостережної ради банку та отриманого дозволу на працевлаштування на цій посаді. Повідомила прес-служба ПАТ «Кредобанк».

Дам’ян Раґан працює в «Кредобанку» з 2014 року, коли його було призначено на посаду заступника голови правління банку. Відповідає за вертикаль продажу. В «Кредобанк» прийшов з позиції виконавчого директора напрямку роздрібного бізнесу (індивідуальні клієнти та малі й середні підприємства) Nordea Bank Polska S.A., що у 2013 році увійшов до складу групи капіталу PKO Bank Polski.

Дам'ян Раґан розпочав свою кар’єру в банківській сфері у 1997 році з позиції директора філії банку Pekao S.A. у м. Ланьцут (Польща). У 2001-2005 роках працював директором департаменту малих та мікропідприємств, а також директором регіону VIP та SME банку Pekao S.A. у Варшаві. З 2005 до 2011 року був директором макрорегіону роздрібного бізнесу та директором вертикалі дистрибуції (індивідуальні клієнти, малі та середні підприємства) банку BPH S.A. (Варшава, Польща). Закінчив Головну комерційну школу у Варшаві за спеціальністю «банківська справа» у 1993 році та Школу банківської справи університету Колорадо (США) у 1999 році. У 2008 році отримав диплом магістра ділового адміністрування (Executive MBA) Варшавської Політехніки та Лондонської школи економіки.

З 2015 року Дам’ян Раґан є заступником голови Ради Міжнародного товариства польських підприємців в Україні (на громадських засадах). 

Довідка.

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи  банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ