Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін не дозволить посадити Тимошенко, – Кендзьор

Народний депутат від НУНС Ярослав Кендзьор вважає, що екс-прем'єра, лідера партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко ніколи не посадять. Таку думку він висловив в інтерв'ю «Главкому».





«Я абсолютно переконаний, що Юлію Володимирівну ніколи не посадять», - сказав Кендзьор.


На його думку, цього не дозволить «її (Тимошенко, - Ред.) великий московський симпатик Володимир Володимирович Путін». «Саме тому мені здається, що Юлія Володимирівна усвідомлює це і намагається найбільше дошкулити Януковичу і його команді, щоб ця лють і зло до неї у них збільшувалися, а її саму, намагаючись хоч чимось помститися, частіше водили до прокуратури. Адже ходіння в прокуратуру – це запорука присутності у всіх новинах на всіх телеканалах. Це підтягує рейтинги Юлії Володимирівни, створює її образ великої мучениці за долю українського народу, за Україну», – зазначив Кендзьор.


«Те, що Юлія Володимирівна виконувала замовлення Кремля на морально-політичне знищення Віктора Ющенка, було зрозуміло ще з вересня 2005 року, коли вона в статусі самої звичайної громадянки України ні з того, ні з сього поїхала до Москви на зустріч з тодішнім президентом Росії Путіним, яку їй організував Віктор Медведчук. Там вона зустрілася з керівництвом Генпрокуратури Російської Федерації, керівництвом Федеральної служби безпеки, а потім – із самим Путіним, отримала від нього індульгенцію від двох кримінальних справ, а натомість дістала чітке завдання готуватися до виборів і зробити все, щоб Ющенко не став Президентом на другий термін. І Юлія Володимирівна блискуче впоралася з цим завданням - до другого туру президентських виборів 2010 року вийшли два кандидати, абсолютно вигідні Кремлю», – сказав Кендзьор.


Він вважає, що влада не чіпає оточення Віктора Ющенка не тому, що між Ющенком і Віктором Януковичем існують якісь домовленості. «Мені здається, що причина трошки в іншому. Згадаймо: весь економічний блок уряду Тимошенко формувався саме нею за рахунок представників саме її команди. Члени команди Ющенка були в основному в гуманітарному блоці уряду плюс, може, Огризко в МЗС», – сказав нардеп.


Він додав, що з цього питання можна робити різні припущення. "Але мені не хочеться вірити, що Янукович і Ющенко сіли і, так би мовити, за чаркою домовилися, що всі, хто був у команді Ющенка, мають індульгенцію. Мені здається, що ця команда однаково ненавидить і Ющенко, і тих, хто поруч з Ющенком, і Юлію Тимошенко. Звичайно, до Юлії Володимирівні ненависть у них особлива», – сказав Кендзьор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ