Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін, як Бог росіян, - політолог

Можна сміливо сказати, що Путін - це Бог росіян. Він вирішить усі їхні великі і малі проблеми, відповідає на усі їх життєво важливі питання. Вони пишаються ним і розповідають всьому світу, що Путін «став з колін» і тепер їхня черга піти за ним куди завгодно. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написав політолог Віктор Небоженко.
«Гордість за Путіна замінює їм гідність і справедливість. Путін - деміург, з яким їм добре і навіть радісно. Він замінює їм релігію, культуру, політику, поки та економіку. Тому росіяни явно не хочуть з ним розлучатися. Без Нього їм буде незатишно і все доведеться вирішувати самим, брати відповідальність за великі і малі, хороші і погані справи. А поки все це робить за них Путін. Це називається у нього - «робота на галерах».

Російський народ і Путін єдині в тій думці, що Путін буде вічно, бо «немає Путіна- немає Росії».

Але Слава Богу, що «Україна - не Росія», - написав Віктор Небоженко.

Нагадаємо, що учора, 18 вересня, в Росії відбулися вибори в Держдуму. Наразі опрацьовано 91% бюлетенів. Перше місце займає партія Володимира Путіна «Единая Россия» - 54,19%. Друге місце – КПРФ, 13,51%. Третє – ЛДПР, 13,29%. Четверте – «Справедливая Россия», 6,19%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ