Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Разом зі «Свободою» за комуністами у Львові стежитиме ще одна організація

ГО «Ідея нації» виконає рішення суду щодо заборони проведення заходів у Львові нині, 9 травня. Водночас стежитиме за дотриманням цього рішення з боку організацій лівого спрямування. Про це повідомила прес-служба ГО «Ідея нації».

Отож, у прес-релізі організації йдеться: «08 травня 2012 року Львівський окружний адміністративний суд заборонив Громадській організації «Ідея Нації», а також усім громадським організаціям та політичним партіям проведення 09 травня 2012 року масових заходів у місті Львові, а саме: на території меморіального комплексу «Пагорб слави», що знаходиться по вул. Пасічній та поховання радянських воїнів(Марсове поле), що знаходиться по вул. Мечнікова, на площі Ринок, на території Монументу Слави, на перетині вулиць Стрийської та Гвардійської.

Нагадаємо, що 04 травня2012 року до міського голови Львова надійшла заява від Голови Проводу ГО «Ідея Нації» Остапа Стахіва про проведення у вихідний день 09 травня 2012 року екологічної акції «Очисти місто Лева від бруду та ганьби». Але у зв’язку із планами організацій лівого спрямування проведення провокацій на 09 травня 2012року у місті Львові, виконавчий комітет ЛМР 07 травня 2012 року звернувся до Львівського окружного адміністративного суду з позовом про заборону проведення будь яких акцій поданих на 09 травня 2012 року від громадських організацій та політичних партій.

ГО «Ідея Нації» буде слідкувати за дотриманням виконання рішення суду організацій лівого спрямування».

Чит. також: "Свобода" простежить, щоб 9 травня у Львові не святкували

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ