Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіонал Макеєнко став головою КМДА

Нардеп-"регіонал" Володимир Макеєнко призначений главою Київської міськдержадміністрації. Відповідний указ №43/2014 розміщено на сайті президента Віктора Януковича.

Володимир Макеєнко народився у м. у місті Клинці (Брянська обл., РФ).  

У 1987 році закінчив Ленінградську академію цивільної авіації за фахом "експлуатація повітряного транспорту", у 1993 закінчив Український інститут міжнародних відносин при Київському університеті ім.Т.Г.Шевченка, "дипломатична та консульська служба".

У 1988 – 1991 був членом КПСС.

З 1987 до 1990 року працював диспетчером служби управління повітряним рухом в Українському центрі автоматизованого управління повітряним рухом "Стріла" (Бориспіль).

Нардеп Верховної Ради I та III  скликання (від Соцпартії). У 1994-1995 - заступник керівника торговельно-економічної місії у складі посольства України в Росії (Москва).  2002-2006- нардеп IV скликання від блоку Віктора Ющенка "Наша Україна". Через 7 міс. перейшов  у фракцію Партії регіонів.

Останні три скликання до теперішнього часу – нардеп від Партії регіонів. Голова комітету з питань регламента та  депутатської етики. Член президіуму політради ПР.

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ