Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіонали Львова відзначили річницю створення партії

Члени Львівської обласної та міської організацій Партії регіонів 4 листопада у конференц-залі готелю «Південний» у Львові відзначили річницю створення партії за участі голови ЛОО Партії регіонів, народного депутата України Петра Писарчука та голови ЛМО Партії регіонів, депутата Львівської обласної ради Олега Барана. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

Під час святкування голова ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук урочисто вручив партійні квитки новим членам Партії регіонів, а також відзначив кращих партійних активістів грамотами від Голови Партії регіонів Миколи Азарова за значний вклад у виконання програмних засад партії та активну участь у реалізації реформ, які проводять Президент України Віктор Янукович та Уряд держави.

Під час урочистих зборів партійному активу продемонстрували слайд-шоу з історією створення Партії регіонів, її становленням та приходом до влади. Окрім цього, партійці пригадали низку соціальних заходів, які проводили члени Партії регіонів на Львівщині.

За підсумками зборів львівські регіонали поставили перед собою завдання й надалі працювати на благо громади Львівщини, реалізовувати реформи Президента та уряду, допомагати громаді у вирішенні соціально-побутових проблем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ