Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ремонт принтерів — вигідна пропозиція для користувачів

Лазерні принтери використовуються не тільки на підприємствах чи в офісах, а й вдома. На жаль, інколи друкувальна техніка нас підводить в самий відповідальний момент. Тому сервіс-інженери компанії «Київ ІТ Сервіс» пропонують швидке та якісне обслуговування оргтехніки за доступною ціною. Та перш ніж замовити цю послугу, дізнайтесь більше, як проводиться ремонт лазерних принтерів.

Коли потрібно звернутись до майстра?

Декому легко вдається усунути проблеми, котрі виникають під час друку документів. Однак без необхідної кваліфікації та досвіду неможливо відремонтувати пристрій. Без спеціалізованих знань неможливо правильно:

  • заправити тонером картридж;
  • замінити зношені або пошкоджені деталі;
  • провести діагностику принтера;
  • налагодити роботу сканера;
  • замінити лазерні блоки.

У таких випадках краще не проводити експериментів, адже лише одна невеличка помилка призведе до повної зупинки пристрою. Нерідко подібні екземпляри техніки не відновлюються і перетворюються на брухт.  

Самостійний ремонт принтерів — не завжди мудре рішення

Переважно друкувальна техніка зупиняється тоді, коли в бункері закінчується тонер. Щоб відновити роботу принтера, потрібно терміново заправити картридж. Але ця процедура занадто складна для користувачів без досвіду, тому що їм потрібно знати, як правильно розібрати та зібрати витратник. Крім того, може виникнути потреба ретельно очистити чи замінити:

  • вал первинної зарядки;
  • фотобарабан;
  • дозувальне лезо;
  • ракель;
  • магнітний вал.

Впоратися з цим самостійно складно, адже доведеться шукати деталі, які підходять до конкретної моделі тонер-картриджа. Цю інформацію знає лише майстер, а не Інтернет. Чи не краще з самого початку звернутись до сервісного центру «Київ ІТ Сервіс» та швидко вирішити проблему? Спеціалісти компанії близько 20 років ремонтують принтери різних брендів і знають про них усе.

Інші причини поломок

Зазвичай принтери тривалий час працюють в інтенсивному режимі. Однак це негативно впливає на механізм подавання та проходження паперу. Внаслідок цього на зім’ятих документах з’являються дефекти. Причиною поломки може стати:

  1. Вузол захоплення паперу, який представлений спеціальними роликами. З часом їхня поверхня стирається, через що вони не відділяють аркуші один від одного. Щоб усунути цю несправність, потрібно замінити ролики або протерти їх спеціальним розчином.
  2. Піч. Цей нагрівальний елемент відіграє важливу роль при запіканні тонера. Пересихання в ній мастила чи стирання термоплівки порушують рух паперу в принтері.
  3. Транспортний механізм. В ньому встановлені спеціальні датчики, котрі подають сигнал про «аварійну ситуацію». Коли вони виходять з ладу, аркуші зовсім не надходять до пристрою або застряють під час друку.

Всі ці випадки вказують на невідкладність ремонту принтера та заміну робочих деталей. В такі кризові моменти майстри компанії «Київ ІТ Сервіс» оперативно відгукуються на виклики клієнтів. Здебільшого вони ремонтують оргтехніку в майстерні, але, якщо треба, то виїжджають до користувачів до дому чи на офіс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ