Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Ренесанс-ДР» будує пам'ятник Бандері у Львові в борг - 660 тис. грн

За виконані роботи щодо спорудження пам’ятника Степану Бандері генпідряднику будівництва компанії «Ренесанс-ДР» заборгували 660 тис. грн. Про це «Гал-інфо» сьогодні, 20 липня, повідомив директор «Ренесанс-ДР» Олесь Криськів.

За його словами, 450 тис. грн компанія має перерахувати німецькій фірмі «Пері», яка надала технології для бетонних робіт, що раніше не використовувалися в Україні. Власне, через новітність технологій, які не передбачають державні будівельні норми в Україні, виникло питання оплати замовником робіт щодо бетонування чотирьох колон монументу. Тільки після відповідного дозволу Кабміну Львівська обласна рада зможе розрахуватися з «Ренесансом». Народний депутат України Андрій Парубій пообіцяв вирішити це питання.

Директор «Ренесанс-ДР» повідомив, що завдяки використанню німецьких технологій вартість будівництва було знижено удвічі. Будівництво пам’ятника ведеться з оборотних коштів підприємства, а повністю отримати кошти за будівництво в цьому році фірма зможе на початку наступного.

Як зазначив Олесь Криськів, цьогоріч буде закінчено роботи з облаштування площі перед пам’ятником, а наступного року на колонах будуть спорудженні барельєфи українських діячів, що відображатимуть різні історичні епохи України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ