Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Реорганізація Держекоінспекції: обласні підрозділи ліквідують

Уряд ухвалив рішення про реорганізацію Держекоінспекції. Про це інформує 10 вересня прес-служба Державної екологічної інспекції України.

Кабінет Міністрів України 9 вересня прийняв постанову № 802, якою передбачено утворення міжрегіональних територіальних органів та ліквідацію територіальних органів Державної екологічної інспекції. Про це повідомив Голова Держекоінспекції Андрій Мальований. 

ʺОбласні підрозділи Держекоінспекції будуть ліквідовані. І це чудова новина! На засіданні Кабміну був презентований проект постанови, яка передбачає реорганізацію Державної екологічної інспекції. Згідно з документом, замість обласних управлінь ДЕІ будуть створені окружні. Частину підрозділів ліквідують, частину об'єднають, а натомість з'являться управління у Дніпропетровській, Кіровоградській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областяхʺ, - повідомив Андрій Мальований.

За його словами, реорганізацію проводять, ʺщоб зменшити бюджетні витрати на апарат Держекоінспекції; налагодити більш тісну співпрацю між підрозділами; підвищити ефективність роботи ДЕІʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ