Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

РФ відмовилася від участі в позачерговому засіданні ТКГ щодо "виборів" на Донбасі - Геращенко

Попри готовність представників ОБСЄ негайно скликати позачергове засідання ТКГ у зв‘язку з фейковими виборами на Донбасі, Росія категорично відмовилася від цієї ініціативи України, заявивши, що "не бачить у ній потреби".

Про це повідомила Перший заступник Голови ВР Ірина Геращенко на сторінці у Facebook, передає Прямий.

"Росія , попри готовність представників ОБСЄ негайно скликати позачергове засідання ТКГ у зв‘язку з фейковими виборами на Донбасі, категорично відмовилася від цієї ініціативи України, заявивши, що "не бачить у ній потреби". ОБСЄ отримало від російських представників відповідного листа. Росія взяла на себе повну відповідальність за псевдовибори на Донбасі і іх руйнівні наслідки", - написала вона.

Також вона зазначила, що таким чином Росія робить ставку на зрив мирних переговорів і нахабно демонструє, що до президентських виборів в Україні, на яких вона прагне побачити іншого, ніж Порошенко, переможця, ніяких просувань в мирних переговорах не буде.

Нагадаємо, член Комітету з питань національної безпеки та оборони Олександр Бригинець зазначив, що організатори та кандидати "виборів" в ОРДЛО повинні бути покарані.

11 листопада у окремих районах Донецької і Луганської областей почалися "вибори" керівників терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР".

Ще напередодні самих "виборів" Служба безпеки України оприлюднила намальовані у Кремлі результати та явку на майбутніх "виборах" в ОРДЛО.

Оприлюднені СБУ дані майже збіглись з тими, які оприлюднили в так званих "ДНР" та "ЛНР". Після підрахунку голосів вони повідомили про перемогу Дениса Пушиліна в "ДНР" та Леоніда Пасічника в "ЛНР".

Крім того, закликав мешканців ОРДЛО ігнорувати фейкові вибори і президент України Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ