Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рішення Донецької міської ради про надання російській мові статусу регіональної — це чистої води фарисейством — Петро Олійник

Рішення Донецької міської ради про надання російській мові статусу регіональної — це чистої води фарисейством, —  вважає голова Львівської ОДА Петро Олійник. Про це він заявив Інтернет-сайту RAZOM.
“Я переконаний, що це чиста політизація проблеми представниками деяких партій і нічого спільно з тим, для чого їх обирали люди, вона не має . Вони обіцяли, що йтимуть займатися економікою, наприклад, а займаються банальним політиканством», — сказав Петро Олійник.
За словами керівника Львівщини, сам він дуже добре знає Донецьк, бо певний час працював там і мав нагоду добре вивчити основні проблеми регіону, які насправді є далекими від мовних.
Нагадаємо, кілька днів тому Донецька міськрада ухвалила рішення про надання російській мові статусу регіональної. Аналогічні рішення прийняли і ряд інших обласних рад Східної України а також Севастопольська міська рада Львівська обласна рада на минулій сесії засудила такі рішення,  назвавши їх антиконституційним.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ