Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Різдвяне богослужіння ПЦУ з Києво-Печерської лаври покаже Суспільне Культура

Як повідомили в Суспільному, це буде перше богослужіння Православної церкви України в Успенському соборі на території Києво-Печерської лаври, на що отримано відповідний дозвіл.
Успенський собор Києво-Печерської Лаври.

У суботу, 7 січня, о 9:00 на телеканалі Суспільне Культура розпочнеться трансляція святкової Божественної літургії Православної церкви України з нагоди Різдва Христового, яка відбудеться в Успенському соборі Києво-Печерської лаври під проводом Блаженнішого митрополита Епіфанія.

Трансляцію богослужіння також вестиме ютуб-канал Суспільне Новини.

Донедавна богослужіння в Успенському соборі проводила виключено УПЦ московського патріархату. Восени 2022 року СБУ провела її перевірку на предмет співпраці з рф та пропаганди на користь країни-агресора. З 1 січня договір про оренду Успенського собору для УПЦ (МП) не було продовжено.

Нагадаємо, що телеканал Суспільне Культура з квітня 2022 року транслює святкові та недільні богослужіння Православної церкви України зі Свято-Михайлівського Золотоверхого собору та Української греко-католицької церкви Патріаршого собору Воскресіння Христового.

Суспільне Культура — загальнонаціональний телеканал для культурного дозвілля. Кіно, театр і музика, цікаві програми про мистецтво, спецпроєкти та ефіри наживо з головних культурних та мистецьких подій країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ