Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Робота сесії обласної ради продовжується – сьогодні розглядатимуть поточні питання

Щойно почала свою роботу сесія обласної ради, яка, нагадаємо, вчора була зірвана представниками БЮТу та ВО „Свобода”. Після того, як ці політичні сили покинули залу засідань, там залишилось лише 59 депутатів, а отже, на сесії не стало кворуму.
Натомість депутат ЛОР Олесь Старовойт повідомив „Гал-іnfо”, що „регламент не був порушений ні в якій мірі, „Наша Україна” була за те, щоб відбувалося поіменне голосування, ми були впевнені у позитивному результаті, дуже дивним є те, що наші опоненти з фракції БЮТ боялися відстоювати власну позицію у відкритому поіменному голосуванні”.
„Наша Україна” набрала 57 голосів за вищезгадану пропозицію, хоча це і не було достатньо для відкритого поіменного голосування, нам потрібно було як мінімум 61 голос, тому згідно з регламентом голосування відбулося у звичному режимі, результат якого є нам всім відомим – звіт голови ЛОДА за соціально-економічний стан області визнано задовільним”, — наголосив „Гал-info” депутат ЛОР Олесь Старовойт.
Нагадаємо, засідання сесії Львівської обласної ради 19 вересня було достроково припинено через бойкот засідання фракціями БЮТ та ВО „Свобода”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ