Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Росія почала військові навчання в Арктиці

Російська Федерація розпочала великі військові навчання в Арктиці за участі ППО, кораблів, а також атомних і дизельних підводних човнів.

Про це інформує РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ.

На перших етапах навчань в стан підвищеної бойової готовності призвели органи військового управління Північного флоту, військові з'єднання та військові частини.

Особлива увага в рамках навчання буде приділятися: забезпеченню безпеки об'єктів економічної діяльності Росії в Арктиці, проведенню рятувальних операцій і наданню допомоги на морі в даному регіоні, повідомили в прес-службі.

Повідомляється, що було розпочато розгортання атомних підводних човнів і корабельних сил флоту в морі. У райони зосередження висунулися підрозділи армійського корпусу; армія ВПС і ППО приступила до перекидання сил на аеродроми оперативного базування в Арктиці і до нарощування системи протиповітряної оборони в цьому напрямку.

На різних етапах міжвидового навчання будуть задіяні атомні і дизельні підводні човни, кораблі Кольської флотилії різнорідних сил і з'єднання ракетних кораблів, судна забезпечення, літальні апарати, заявили в Міноборони РФ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ