Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Росія виграла українські вибори, – політолог

Росія в нинішній ситуації із виборами в Україні є у виграші, на відміну від українського суспільства, яке вкотре вибиратиме менше між двох зол, – про це сьогодні, 4 січня, в ефірі аудіопрограми «Чи закінчаться президентські вибори другим туром?» заявив політолог, президент суспільно-гуманітарного консорціуму «Генеза» Любомир Скочиляс.

Політолог пояснив, що теперішні кандидати на пост президента України не вирізняються проукраїнською позицією, притаманної для Ющенка, яка в межах міжнародної дипломатії була не зовсім бажаною.

Отож з приходом нового президента, хто би ним не став, ставлення до Росії зміниться. Проте це не стане катастрофою для Української Держави.

«Новий президент намагатиметься бути самостійним від зовнішніх впливів. У тому є запорука, що українці отримають президента, а не генерал-губернатора України», – додав Любомир Скочиляс.

За спостереженнями керівника соціологічної групи «Рейтинг» Олексія Антиповича, перед українцями завжди стояв вибір меншого зла. Так було, коли вибирали між Кравчуком-Кучмою, Кучмою-Симоненком, навіть Ющенком-Януковичем. Тепер, розповів експерт, у людей з’явилися настрої, чи правильно вони вчинили на Майдані 2004 року. «Однак вибір треба робити і сподіватися на зміни у майбутньому», – закликав Олексій Антипович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ