Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Росіяни хочуть заплатити фабриці Порошенка понад 60 млн. рублів

Арбітражний суд Липецької області РФ визнав незаконними відмову у відшкодуванні липецькій фабриці Roshen 26 млн руб. ПДВ та донарахування їй понад 35 млн руб. податків. Про це повідомлено на сайті суду.

«Суд, вивчивши подані в матеріалах справи документи, заслухавши позиції сторін, ухвалив рішення про задоволення заявлених вимог і визнав незаконними рішення МІФПС (Міжрайонна інспекція Федеральної податкової служби. - Ред.) щодо найбільших платників податків у Липецькій області, зобов'язавши при цьому податковий орган відшкодувати Товариству з відповідного бюджету податок на додану вартість і усунути інші порушення, допущені податковим органом щодо ВАТ ЛКФ «Рошен», - йдеться у повідомленні.

Це рішення набере чинності за місяць, утім, якщо не буде оскаржене в апеляційному порядку.

Нагадаємо, міжрайонна інспекція Федеральної податкової служби рішеннями від 2 жовтня 2014 р. зобов'язалалипецьку фабрику Roshen доплатити у бюджет за четвертий квартал 2014 р. близько 35,5 млн рублів податку на додану вартість, пені та штрафів, а також відмовила підприємству у застосуванні податкового відрахування ПДВ за той же період і повернення 25,9 млн рублів.

У квітні Слідчий комітет РФ наклав арешт на майно Roshen у Липецьку.

У травні стало відомо, що Roshen у Липецьку звільняє працівників через падіння виробництва.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ