Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Російські терористи Гіркін і Болотов готують контрнаступ на Харків та Запоріжжя, - Снєгирьов

Лідери терористичних організацій Ігор Гіркін «Стрілок» та Валерій Болотов домовились про контрнаступ у харківському та запорізькому напрямках. Про це Гал-інфо розповів Дмитро Снєгирьов, активіст з Луганська, співголова Громадської ініціативи «Права Справа».

«З середовища, наближеного до терористичних угрупувань так званого уряду «Луганської народної республіки», стало відомо, що 10 липня о 5.00  відбулася нарада між представниками терористичної організації ДНР в особі Гіркіна та представником терористичної організації ЛНР в особі Болотова. В ході наради обговорювали питання концентрації важкої бронетехніки в місцях вірогідного контрнаступу терористів на Запоріжжя та Харків», - розповів активіст.

За його словами, за харківський напрямок відповідатиме луганське угрупування терористів Болотова, а за запорізький напрямок угрупування донецьких терористів Гіркіна.

«Дата контрнаступу - 12 липня. Прямим підтвердженням цієї інформації стало проходження 4 колон важкої бронетехніки за останні дні. Частина цієї техніки залишилася в Донецку, а частина вирушила на Луганськ», - сказав Снєгирьов.

Фото: news.pn, depo.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ