Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розпочався конкурс на посади координаторів регіональних офісів реформ

13-15 червня у Києві конкурсна комісія проводитиме співбесіди з кандидатами на посади координаторів (керівників) регіональних офісів реформ з децентралізації та розвитку. Від кожної області представлено по три претенденти, які були попередньо відібрані в регіонах за результатами конкурсу, що тривав з 12 до 27 квітня 2016 року. Про це повідомила прес-служба Мінрегіонбуду.

Одного з трьох претендентів від кожної області попередньо відібрано на конкурсі в облдержадміністраціях, двох кандидатів відібрали представництво Європейського Союзу в Україні та Німецьке товариство з питань міжнародної допомоги (GIZ).

Особливістю цього конкурсу є те, що співбесіді передувало сучасне комп’ютерне тестування усіх кандидатів на абстрактне, логічне та математичне мислення. Результати цього тестування враховуватимуться у загальній оцінці комісії.

Під час співбесіди комісія в першу чергу звертатиме увагу на досвід, досягнення та репутацію кандидатів.

Результати відбору будуть оприлюднені у найближчу п’ятницю, 17 червня.

До складу комісії входять представники Мінрегіону, партнерів-донорів, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експертів.

Нагадаємо, в усіх областях України, за ініціативи Мінрегіону і підтримки міжнародних партнерів-донорів, формуються регіональні офіси реформ з децентралізації та розвитку, які створюються як юридичні особи для підтримки впровадження реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, децентралізації повноважень органів виконавчої влади, реформування державної регіональної політики.

Діяльність регіональних офісів реформ повністю фінансуватиметься міжнародними організаціями та програмами/проектами допомоги, які співпрацюють з українським Урядом, серед яких: U-LEAD «Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку», яка реалізується в Україні Європейським Союзом та його країнами-членами Німеччиною, Швецією та Польщею через Німецьке товариство з питань міжнародної допомоги (GIZ) та Шведську агенцію міжнародного розвитку (SIDA), Швейцарське агентство зі співробітництва та розвитку, інші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ