Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

"Сад висячих дерев". Стало відомо, де буде створено унікальний артпростір

Уперше в Україні буде створено "Сад висячих дерев" за допомогою художніх засобів. Заслужена художниця України Наталя Поліщук взялася інтегрувати у навколишнє середовище картини на живих деревах.

За ідеєю авторки, просторова ілюзія має поєднати малюнки, дерева й екстер’єр чотиризіркового СПА-готелю «RESPECT» у Східниці.

Цей оригінальний проєкт реалізовуватиметься з 14 по 22 травня. Гості курорту зможуть спостерігати за його створенням в реальному часі. На думку організаторів, це - унікальна можливість одночасно насолоджуватися неординарним мистецьким перформансом відомої художниці та відновлювати свій організм цілющими водами карпатського курорту «Східниця».

«Для нас, митців, не менш важливо, щоб у боротьбі з вірусом ми не втратили мистецтво. Дуже не хочеться, щоб ми позбулися позитивних емоцій і, якщо згадати піраміду Маслоу, потреб у соціальних контактах, поваги і самовираження. Тому мій проєкт – це створення унікальної локації з позитивними емоціями і відчуттям насолоди життям, мистецтвом і природою. Східниця - це молодий оздоровчий курорт, що інтенсивно розвивається. Тут відпочинок і лікування, навіть в умовах карантинних обмежень, є доволі безпечними завдяки сучасним оздоровчо-лікувальним закладам з відкритою територією. Таким є СПА-готель «RESPECT». Крім усього, у Східниці відчувається карпатський колорит, а мінеральні води дарують можливість лікуватися й оздоровлюватися. Я впевнена, що саме тут я зможу зробити художньо-мистецький проєкт, який принесе людям радість і користь для здоров’я», - прокоментувала свій задум авторка проєкту Наталя Поліщук.

Наталя Поліщук – заслужена художниця України. Учасниця 16 пленерів та понад 80 виставок в Україні, Білорусі, Польщі, Словаччині, Угорщині, Хорватії, Італії, Росії, Словенії, Іспанії та Австрії. Роботи Наталі Поліщук зберігаються в державних та приватних збірках в Україні, Білорусі, Казахстані, Вірменії, Польщі, Словаччині, Угорщині, Хорватії, Італії, Росії, Словенії, Греції, Австрії, Канаді та США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ