Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Східницькій громаді встановили памʼятний знак у вигляді Тризуба

У Старому Кропивнику Східницької громади відкрили та освятили памʼятний знак у вигляді Тризуба - на честь загиблих воїнів, котрі боролися за свободу України.

Цю памʼятну подію присвятити до храмового празника у церкві Перенесення мощей святого Миколая, який віряни християни відзначили 9 травня.

Окрім памʼятного Тризубу, тут також встановили статуї Ісуса Христа та Святого Івана Хрестителя. Освятив їх Владика Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ Ярослав Приріз.

Разом з численною громадою долучився до заходу начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк та спільно помолилися за душі наших загиблих Захисників, які зараз охороняють Україну на небесах, та нашу державу.

«Важливо берегти памʼять про тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє. Нехай Господь якнайшвидше почує наші молитви та приведе Україну до перемоги та миру! Дякую родині братів Дулібʼяників, які є місцевими меценатами та покрили фінансову сторону витрат на спорудження памʼятного Гербу та статуї», - зазначив очільник району.

Нагадаємо, у Східниці відбулася благодійна Великодня гаївка. Діти та дорослі співали, водили українські гаївки та веснянки. Зібрані кошти у сумі 3850 гривень будуть спрямовані на потреби Збройних сил України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ