Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

"Сад висячих дерев": У курортному містечку Східниця відбудеться відкриття арт-простору

22 травня 2021 року (субота) у курортному містечку Східниця (Львівська область) відбудеться відкриття арт-простору, який буде занесений до Книги Рекордів України!

За останній рік COVID зачинив нас у квартирах і далі розриває звичні людські контакти. Ми менше спілкуємся, менше ходимо в гості, зрештою, менше подорожуємо. Заслужена художниця України Наталія Поліщук художніми засобами, у поєднанні з природою прагне відновити насолоду свободи, задоволення від творів мистецтва та активного відпочинку. Протягом тижня вона створювала картини на живих деревах та художніми засобами інтегрувала їх у навколишнє середовище. Мисткинею створено просторову ілюзію, яка поєднує малюнки, дерева і екстер’єр локації.

«Сад висячих дерев» - це унікальна мистецька локація, яка створюється вперше! Це позитивні емоції, відчуття насолоди життям, мистецтвом і природою. Основна мета проекту - це психологічно-емоційний спротив COVID.

22 травня 2021 року (субота) у курортному містечку Східниця (Львівська область) відбудеться відкриття арт-простору, який буде занесений до Книги Рекордів України!

Створення в Україні масштабного унікального мистецького простору під відкритим небом «Сад висячих дерев» неодмінно стане цікавим сюжетом репортажів новин та теле-передач.

Тур включає зйомки сюжетів в мальовничих локаціях Львівщини: цілющі води Східниці та Трускавця, «Державний заповідник «Нагуєвичі» - батьківщина Івана Франка (у цьому році виповнюється 165 років від Дня народження); Аптека-музей всесвітньо відомого винахідника нафтової промисловості Йогана Зега; унікальні туристичні магніти Дрогобича та неймовірні краєвиди Карпат…

Біографічна довідка: Наталія Поліщук, Заслужена художниця України.

В творчому доробку понад 140 виставок у США, Франції, Італії, Іспанії, Німеччині, Австрії, Словенії, Хорватії, Словаччині, Польщі, Угорщині, на Кіпрі та в Канаді.

Ініціатор та партнер проведення численних благочинних та культурних проектів, виставок та аукціонів.

У пошуках натхнення відвідала 58 країн світу, але найголовнішим своїм досягненням вважає те, що вона є мамою 4х діток.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ