Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Садовому грошей не давати, - профільна комісія

Профільна комісія рекомендує депутатському корпусу ЛМР виділити кошти не в якості субвенції обласному бюджету, а на капітальний ремонт будівель по В. Короленка, 7 для Центр Опіки Сиріт.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що готовий «битися за це приміщення, як лев» і палко відстоював питання виділення коштів саме як субвенцію обласному бюджету.

Нагадаємо, Львівська обласна рада ухвалила рішення продати місту приміщення на Короленка, 7 за 40 мільйонів гривень. При цьому, попередньо на аукціоні його намагались продати за 35 мільйонів гривень, а оціночна вартість приміщення становить 25 мільйонів. 

11 липня, під час засідання сесії Львівської міської ради після палких та тривалих дискусій, депутати не підтримала рішення про виділення з бюджету Львова субвенції в розмірі 40 млн грн для обласної ради. В обмін на таке рішення міської ради, Львівська обласна рада мала б передати місту приміщення на вул. Короленка, 7 для облаштування там Центру опіки сиріт.

Натомість, депутатський корпус Львівської міської ради пропонує Львівській обласній раді передати на баланс ЛМР приміщення на вулиці Короленка, 7 безкоштовно, а за кошти міського бюджету провести ремонт та допомогти УГКЦ облаштувати Центр опіки сиріт. Таким чином, спільними зусиллями обласних та міських депутатів у Львові з’явиться сучасний багатофункціональний дитячий центр для сиріт з усієї області.

Завтра питання повторно розгляне сесія ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ