Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий не звільнятиме голів райадміністрацій за погану роботу з ліквідації несанкціонованих гральних автоматів з огляду на Різдво Пресвятої Богородиці

Садовий не звільнятиме голів райадміністрацій за погану роботу з ліквідації несанкціонованих гральних автоматів з огляду на великий церковний празник Різдва Пресвятої Богородиці — заявив „Гал-info” міський голова Львова.
„Сьогодні великий церковний празник і я б не хотів говорити про такі погані речі, як звільнення когось із керівництва райадміністрацій. Так, не всі належним чином виконують ухвалу міської ради про впорядкування закладів грального бізнесу у Львова, але якщо райони не справляються ми намагатимемося їх підсилювати. Звільнення — це не завжди найкращий вихід”,  — пояснив Андрій Садовий.
Нагадаємо, на минулій сесії Львівської міської ради Андрій Садовий заявив, що якщо через два тижні у Львові залишиться хоч один гральний автомат на вулиці, в закладах торгівлі та харчування чи в МАФах, то керівництво району, в якому будуть виявлені такі „однорукі бандити”, буде звільнено. Сьогодні ж, 21 вересня, міський голова дав негативну оцінку діяльності Личаківської та Франківської райадміністрацій з впорядкування об’єктів грального бізнесу. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ