Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий виступив з ініціативою рятувати культурну та природну спадщину України

З ініціативи міського голови Львова Андрія Садового групою львівських та київських юристів був розроблений законопроект, який передбачатиме державне фінансування та охорону об’єктів культурної та природної спадщини включених і запропонованих для включення до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО з метою кращого їх збереження. 
  В прес-службі Львівської міської ради кореспонденту „Гал-info” розповіли, що Андрій Садовий перебуваючи в Києві залучився підтримкою усіх депутатів-львів’ян незважаючи на те, що вони є представниками різних парламентських фракцій. А також наголосили, що Садовий виступив з ініціативою збереження не тільки центральної частини Львова, котра включена до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, а й з ініціативою збереження усіх  об’єктів культурної та природної спадщини включених і запропонованих для включення до вищезгаданого списку ЮНЕСКУ, які знаходяться на території України.
 Коментуючи „Гал-info” свою ініціативу Андрій Садовий заявив, що зараз як ніколи є потреба рятувати нашу культурну та природну спадщину. „Центральна частина нашого міста і ті пам’ятки, які є у Львові це не тільки надбання львів’ян, це надбання всієї України. Так як „Софія Київська” це не лише гордість Києва, а це надбання всієї України. Саме тому я переконаний, що охорона об’єктів культурної та природної спадщини, включених і запропонованих для включення до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО є одним із пріоритетних завдань як   органів місцевого самоврядування, так і органів державної влади” –наголосив міський голова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ