Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий запевнив, що ситуація в місті стабільна

Прокуратура вивчає рішення, які депутати вчора прийняли на сесії Львівської міської ради. Про це сьогодні, 21 жовтня, під час брифінгу у Львівській міській раді повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Вчора я спілкувався з прокурором області та міста, я надіюсь, що буде реакція, яка відповідатиме вимогам чинного законодавства України», - заявив Андрій Садовий.

Щодо відсутності виконкому в місті Андрій Садовий заявив: «Якщо стати збоку і спостерігати за цим процесом, то це може спричинити велику дестабілізацію в місті. Відсутність відповідного органу, хаос в тарифах. Мені важко зрозуміти, чому частина колег-депутатів не розуміє елементарних речей. Можливо, є якісь команди, які не хочуть публічно озвучувати, а на сьогодні є стабільна ситуація, є діюча влада, є діючі тарифи, і на понеділок буде відповідне реагування прокуратури, і ми зможемо рухатися вперед»

Він додав, що депутати повинні усвідомити, що вони прийшли в раду, щоб «працювати на користь громади Львова, а не думати, як піднімати рейтинги перед виборами до Верховної ради 2012 року».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ