Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Самбірський міський голова та більшість депутатів не дійшли згоди під час розгляду першого питання порядку денного

Сьогодні, 14 квітня, продовжила роботу перша сесія Самбірської міської ради 5-го демократичного скликання. У порядку денному  було три питання – про затвердження регламенту, обрання секретаря міської ради та створення депутатських комісій. Перед розглядом першого питання голова Самбірської міської організації БЮТу Любомир Бойко зачитав меморандум про створення коаліції демократичних сил у складі БЮТ та „Нашої України” у Самбірській міській раді, який був підписаний 8 квітня 10 депутатами БЮТу, 5 – „Нашої України”, 1 – УРП, 1 – КУН, 2 – „Відродження”.
З питання регламенту доповідав депутат Роман Мацьків, після чого відбулося понад годинне обговорення. На його завершення депутат Зорян Попадюк (НУ) запропонував прийняти тимчасовий регламент, віддати його на доопрацювання в комісіях, а опісля повернутися до осточного прийняття цього документу, адже, на думку депутата, запропонований регламент мав незавершений вигляд, про що свідчило дуже багато поправок, запропонованих депутатами. Після цього міським головою було оголошено 10-хвилинну перерву, після чого міський голова Михайло Кіт знову запропонував повернутися до питання регламенту. У результаті Михайло Кіт запропонував перерву до вівторка, 18 квітня, щоб за цей час підготувати остаточний варіант регламенту.
Вже після оголошення перерви Михайло Кіт наголосив на тому, що саме за нього голосувала самбірська громада, а за депутатів-„нашоукраїнців” та представників БЮТу нібито голосувала Юлія Тимошенко та Президент. Це не сподобалось як „нашоукраїнцям”, так і бютівцям, отож депутати міськради та міський голова розходились із сесійного залу, перемовившись на високих тонах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ