Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Артист балету Санжаревський сходив до СБУ

Артист балету Львівського театру опери та балету ім. С. Крушельницької Микола Санжаревський, який опинився в центрі скандалу, пов’язаному з підтримкою бойовиків на Донбасі, сьогодні, 15 січня, сходив до управління СБУ у Львівській області. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

«За власною ініціативою відвідав СБУ. Маю призначений день співбесіди», - повідомив він.

Як повідомили в коментарі Гал-інфо у СБУ, артист балету справді приходи і йому призначили зустріч на завтра, 16 січня.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, у 2015 році Миколі Санжаревському було винесено застереження з приводу його сумнівної діяльності у соцмережах.

Також нагадаємо, що журналіст Олена Добровольська у своєму блозі на сайті «Еnigma», розповіла про те, що Микола Санжаревський у 2014 році підтримував терористів на Донбасі.

Олена Добровольська наводить скріншоти сторінки Санжеревського ВКонтакте, де він називає Майдан "державним переворотом", репостить сторінки терористичних угрупувань, таврує тих, хто називає вторгнення російських військ в Україну вторгненням, поширює пропагандистські дописи.

Окрім того, Микола Санжаревський внесений до бази на сайті «Миротворець».

Натомість на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Микола Санжаревський висловився з приводу опублікованої статті. Він заявив, що сепаратизмом не займається та повідомив, що доступу до сторінки в ВК не має, а його акант, начебто, був зламаний у 2014 році і йому не вдалося відновити пароль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ